Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Bestil et gratis besøg af gardinbussen fra Gardin Lis

Gardinbussen fra Gardin Lis

Gardinbussen – Et rullende showroom

Hos Gardin Lis har vi 16 gardinbusser, der kører ud i hele landet. Gardinbussen er en top moderne bus, der altid er fyldt med de seneste trends og nyheder. Vores brede udvalg af kvalitetsgardiner, farver og typer af gardiner og anden solafskærmning er komprimeret til et rullende showroom. Gardinbussens store udvalg samt vores systue, giver os mulighed for at skræddersy en gardinløsning, der passer præcis til dig og din bolig - og som giver den helt rette stemning i dit hjem.

Bestil et gratis besøg af gardinbussen her

 

Køb gardiner hos Gardinbussen

Gardinbussen kommer ud til dig, rådgiver om materiale, gardintype og farvevalg. Bussen indeholder forskellige kollektioner og gardinprøver. Det betyder, at du i fred og ro kan vælge den optimale løsning for dig. Vi tager mål og afgiver et tilbud, mens vi er ude hos dig – det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Salgskonsulenter i gardinbussen

For at målrette os mod den gode service og forene gardinbussen med virksomhedens værdisæt om høj kvalitet og ”udsyn, klarsyn og hensyn” vil vi skabe flotte, funktionelle løsninger og stemning overalt. – Gardinbussen giver os mulighed for at indrette dit vindue efter måden, hvorpå du har indrettet eller vil indrette dit hus.

Med mange års erfaring har vi stor indsigt i såvel den moderne stil som den tidsløse stil, der i vores branche også er interessant. Med grundværdien ”kvalitet” søger vi ofte løsninger med lang levetid. Dette mål præges af tidens moderne tendenser, dit hjem og dine behov, når vores salgskonsulenter giver råd og vejledning og er derved med til at skabe den rette stemning i dit hjem.

Gardinbusser i hele landet

Vores 16 gardinbusser kører ud til hele Danmark. Mange af vores gardiner produceres på vores egen systue i Østjylland og fragtes derfra ud i hele Danmark.

Kontakt os, så finder vi en tid til et besøg af gardinbussen. Ring på 70 10 07 17 eller bestil gardinbussen her.