Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Plissegardiner

Plisségardin Plisségardin Plisségardin Plisségardin

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisséer er de stilfyldte bølgede gardiner, der fylder minimalt, når de trækkes sammen. Derfor giver plisségardinet dig mulighed for både at skærme af for lyset eller åbne helt op på dagens gode soltimer. 

Plisségardinet med dets fine folder, smukke farver og unikke stoftyper kaldes i dag mulighedernes gardin. Det er et fantastisk bidrag til stemningen i dit hjem. Minimalismens stramme linjer går hånd i hånd med plisségardinet, og skaber sammen et klassisk og moderne udtryk. Lad dig inspirere af de farvestrålende, kontrastfyldte, diskrete eller helt enkle plisségardiner. Der er helt sikkert et, der matcher din stil.

Køb plisségardiner

Køb plisségardiner på vores webshop, hvor du sparer 30 % ved køb af to eller flere gardiner. Med webshoppens udvalg af produkter, giver vi dig mulighed for at spare og samtidig lover vi dig den høje kvalitet, som er vores kendetegn. Ved køb i webshoppen skal du blot selv måle op og senere montere. Vi har plisségardiner med tre forskellig betjeningsmuligheder. Det traditionelle snorlås, kædetræk og det moderne Top-Down / Bottom-Up.

Snorlås

Rullegardiner

Kædetræk

Plisségardiner

Top-Down / Bottom-Up

Lamelgardiner