Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Dobbelt plisségardiner

Dobbelt plissegardin 1

Dobbelt plissegardin 2

Dobbelt plissegardin 3

Dobbelt plisségardiner - smart gardin designet til at reducere boligens energiforbrug

Dobbelt plisségardin er, som navnet forlyder, i familie med det populære plisségardin, og er både fleksibelt og elegant. Dobbelt plisségardinet er en af tidens seneste trends og er et såkaldt energigardin.

Energieffektive dobbelt plisségardiner

Det ligner et almindeligt plisségardin med sinevandrette folder og stramme look, men består i stedet af to lag plissévæv, heraf navnet dobbelt plissé. Med sine to lag væv skabes der en luftlomme, hvilket giver stor isoleringsevne. Isoleringseffekten i et dobbelt plisségardin bidrager til at holde varmen inde om vinteren og ude om sommeren. På den måde minimere du boligens energiforbrug ved at reducere varmetabet gennem vinduet.

Dobbelt plisségardin    

Få skræddersyet dine dobbelt plisségardiner efter mål

Ved at vælge det dobbelte plissévæv undgår du også synlige snore, da disse er gemt væk mellem de to lag væv. Alle vores dobbelt plisségardiner specialtilpasses efter mål, så det passer til netop dine vinduer. Det betyder, at Gardin Lis også fremstiller dobbelt plisségardiner til specielle vinduesfaconer, som eksempelvis skråvinduer og ovenlysvinduer.

Et dobbelt plisségardin med forskellige betjeningsmuligheder og farver

Ligesom plisségardinet kan dobbelt plisségardinet fås med forskellige betjeningsmuligheder. Du kan både snor- og kædetræk, up and down-funktion og motor, hvor gardinet kan tilsluttes en timer, så det automatisk rulles for, når du vil spare på varmen, eksempelvis om natten.

Dobbelt plisségardiner findes i mange forskellige farver og væv. På den måde kan du specialtilpasse dine gardiner, så de har netop den farve samt tæthed i vævet, som du ønsker. Dobbelt plissé får i både transparent, semi-transparent, tæt og mørklæggende væv.

 

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus

Bestil på vores webshop - du sparer 30 % HER: Plisségardiner og Dobbelt Plisségardiner

Relaterede produkter
Læs også om Plisségardiner
Læs også om Duette
Læs også om Foldegardiner
Læs også om Rullegardiner