Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Dobbelt rullegardiner

dobbelt rullegardin

dobbelt rullegardin

dobbelt rullegardin

dobbelt rullegardin

dobbelt rullegardin

Dobbelt rullegardiner - enkelt, brugervenligt, funktionelt og moderne 

Det dobbelte rullegardin er enkelt og brugervenligt, men med et anderledes design. Et fleksibelt og moderne gardin af høj kvalitet og med lang levetid. Det fås i adskillige væv og med forskellige udtryk.

Nem lysregulering

Det dobbelte rullegardin er sammensat af transparente og tætte striber. Med det dobbelte lag kan du nemt regulere lyset i rummet, ved at trække striberne forbi hinanden. Du kan altså regulere lysindfaldet uden at gardinet skal hæves. Ud over gardinets fleksible solafskærmningsfunktion får du, med et dobbelt rullegardin, et æstetisk virkemiddel, som i den grad kan bidrage til at skabe den stemning, du ønsker i rummet. Vores salgs- og indretningskonsulenter rådgiver dig i forhold til lysindfald, farver mm. Gardinet skræddersyes til dit hjem og vi sørger for opmåling og montering. 

Dobbelt rullegardin   Dobbelt rullegardin i flere farver

Få besøg af gardinbussen

Er di interesseret i vores dobbelte rullegardiner? Så bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.
Så kommer vores konsulenter ud og giver råd og vejleding.

Vil du spare 30 % - så køb dobbelt rullegardiner på vores webshop HER: Rullegardiner og Dobbelt rullegardiner

Se flere billeder af dobbelt rullegardiner og almindelige rullegardiner på vores inspirationsside: Inspiration rullegardiner

Læs også om Rullegardiner
Læs også om Twist rullegardin
Læs også om Panelgardiner