Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Duette

duette 1

duette 6

duette 2

duette 5

duette 3

Duette - et populært og energieffektivt dobbelt plisségardin

Hvad er et duettegardin?

Duette® fra Luxaflex er et populært dobbelt plisségardin. Med sit celle-i-celle design er duettegardinet både varme og kulde isolerende og dermed et af de mest energieffektive gardiner på markedet. Hold varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Derudover er det med til at skabe et bedre indeklima.

Kombinationsmulighederne er mange

Det fås i over 200 forskellige dessiner. Det betyder, at du har mulighed for at kombinere alt lige fra farve og strukturer til plissébredder, så du får det gardin, der skaber netop den stemning, du ønsker i din bolig.
Duette® fås i tre forskellige plissébredder - 25, 32 og 64 mm og i transparent, semi-transparent og mørklæggende kvalitet. Ligeledes fås Duette® med forskellige betjeningsmuligheder samt “top down/bottom up”-funktion, så det kan sættes op som du vil – Der er dermed et Duette® gardin til ethvert behov.

Lyserødt duettegardin   Energieffektivt duettegardin

Gardiner er et vigtige valg for boligindretningens udtryk og det pågældende rums steming. Et valg vores profesionelle konsulenter har stor erfaring med. Nyd godt af vores faglige ekspertise og vejledning med et besøg af vores rullende showroom.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Se flere billeder af duette gardiner på vores inspirationsside: Inspiration duette

Relaterede produkter
Læs også om Dobbelt plissé
Læs også om Plisségardiner
Læs også om Foldegardiner
Læs også om Rullegardiner