Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Foldegardiner

Foldegardiner skræddersyet efter mål og eget stofvalg

Foldegardiner også kaldet liftgardiner, Foldegardiner egner sig til en elegant og afslappet stil. Foldegardiner skræddersyes efter mål og eget stofvalg. På den måde sikrer vi, at foldegardinet matcher dit ønske og dit behov. Vi giver gerne råd og vejledning, således at foldegardinerne komplimenterer husets interiør og giver den rette stemning.

Foldegardiner findes i mange farver og modeller

Et foldegardin findes i mange modeller – Lige fra den klassiske model med kappe og snoretræk til den mere eksklusive med endeløs kuglekæde/snor, hvor du undgår generende snore i vindueskarmen. Foldegardiner kan tilpasses mange vinduesfaconer, så som skråvinduer, ovenlysvinduer og buede vinduer.

Foldegardin med 3 forskellige farver   Skræddersyet foldegardin

Stort udvalg af mønster, stof og farveudvalg

Der findes et kæmpe udvalg af stof og mønstre til foldergardiner eller liftgardiner. Vi tilbyder bl.a. bomuld, hør, polyester og Trevira.
Med et liftgardin har du mulighed for at matche eksempelvis puder til dine gardiner eller få klassiske gardiner med matchende stof eller vælg en kontrastfarve som komplementerer dit valg. Læs mere om klassiske gardiner her.

Flammehæmmende foldegardiner til institutioner og offentlige bygninger

Trevira er et flammehæmmende produkt, som ofte bruges i institutioner og offentlige bygninger. Når vi omtaler institutioner og offentlige bygninger, er det vigtigt at have sikkerheden i orden og her tilbyder Gardin Lis et stort udvalg af muligheder. Ønsker du at vide mere herom, så kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Bedre akustik med et foldegardin
Foldegardiner kan være med til at give bedre akustik, da tekstil absorberer lyden. Både med let eller tæt og tungere tekstil vil du opnå en effekt for at få bedre lyd i hjemmet.

Foldergardiner skaber stemning i dit hjem

Med Foldegardiner kan der skabes en hyggelig stemning og et eksklusivt udtryk. Kan du godt lide, at man kan se gardinerne, så er foldegardiner et godt bud. Gardin Lis tilbyder et bredt og mangfoldigt udvalg af foldegardiner og da vi hos Gardin Lis har vores egen systue, kan du få dine foldegardiner i alle størrelser, former og udtryk. Alle vores foldegardiner kan fås som mørklægningsgardiner, hvilket kan være rart i soveværelser, børneværelser eller på kontor.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Se flere billeder af foldegardiner på vores inspirationsside: Inspiration foldegardiner

Relaterede produkter
Læs også om Klassiskegardiner
Læs også om Mørklægning