Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Foldegardiner

Foldegardiner skræddersyet efter mål og eget stofvalg

Foldegardiner også kaldet liftgardiner egner sig til en elegant og afslappet stil. Foldegardiner skræddersyes efter mål og eget stofvalg. På den måde sikrer vi, at foldegardinet matcher dit ønske og dit behov. Vi giver gerne råd og vejledning, således at foldegardinerne komplimenterer husets interiør og giver den rette stemning.

Et foldegardin findes i mange modeller – Lige fra den klassiske model med kappe og snortræk til den mere eksklusive med endeløs kuglekæde/snor, hvor du undgår generende snore i vindueskarmen. Foldegardiner kan tilpasses mange vinduesfaconer, så som skråvinduer, ovenlysvinduer og buede vinduer.

Der findes et kæmpe udvalg af stof og mønstre til liftgardiner. Vi tilbyder bl.a. bomuld, hør, polyester og Trevira. Trevira er et flammehæmmende produkt, som ofte bruges i institutioner og offentlige bygninger.

Med et liftgardin har du mulighed for at matche eksempelvis puder til dine gardiner eller få klassiske gardiner med matchende stof eller vælg en kontrast farve som komplementerer dit valg. Læs mere om klassiske gardiner her.

Foldegardiner kan være med til at give bedre akustik, da tekstil absorberer lyden. Både med let eller tæt og tungere tekstil vil du opnå en effekt for at få bedre lyd i hjemmet. 


Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Se flere billeder af foldegardiner på vores inspirationsside: Inspiration foldegardiner

Relaterede produkter
Læs også om Klassiskegardiner
Læs også om Mørklægning