Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Gardiner

Gardiner af stor værdi og høj kvalitet

Vi har efter mere end 30 år i en branche med solafskærmning erfaret, at ”rullegardiner” og ”billige gardiner” er blandt de hyppigst efterspurgte gardinløsninger. Hos Gardin Lis tager vi denne erfaring med i prioriteringen af virksomhedens fokusområder.

Kvalitet i såvel produkt som service er dog alligevel vores primære fokus. Uden kvalitet i valget af solafskærmning falmer husets indretning til fordel for en midlertidig løsning, frem for vores anbefalede gardinløsning, i hvilken købet af gardiner og interiør bliver et samlet køb.

Solafskærmning er ikke kun et funktionelt virkemiddel til dit hus, men også et æstetisk. Den danner fundamentet for indretningen af dine vinduer og hele husets indretning.

Vi prioriterer et tæt samarbejde og høj kvalitet i produktet, for at vi kan sikre dig kvalitet i den totale gardinløsning, således at den på lang sigt bliver den billigste. 

Køb gardiner hos Gardin Lis

Køb hos os og få ekspertise for pengene! I den totale gardinløsning kan vi i kraft af egen systue sikre dig høj kvalitet i stoffet og dermed i dine vinduers udtryk. Vi kan endvidere med eget vaskeri og renseri også tilbyde dig reparation og vedligeholdelse af dine gardiner med henblik på at bevare den høje kvalitet i mange år.

Vores professionelle konsulenter kommer gerne ud til dig i et rullende showroom og visualiserer forskellige gardinløsninger med et væld af stofprøver og typer af solafskærmning. Vi rådgiver om type, materiale og farvevalg, måler op og afgiver et uforpligtende tilbud.

Billige gardiner

I betragtningen af vores tidligere nævnte erfaring har vi indrettet os derefter og skabt en billig løsning – også i høj kvalitet!

Er du allerede bevidst om, hvilken gardintype, du ønsker, kan du selv måle vinduet op og bestille gardinerne gennem vores webshop. På webshoppen kan du spare op til 30% og stadig få høj kvalitet i gardinet. 

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.