Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Klassiske gardiner

Gardiner er et spændende og udtryksfuldt virkemiddel i dit hjem, som er med til at skabe stemning, er funktionelle og er med til at udtrykke din stil. Derfor giver vi dig noget at vælge imellem. Hos Gardin Lis finder du et kæmpe udvalg af tekstiler, farver og mønstre til jeres nye gardiner – Design og syning i bedste kvalitet. 

Der findes forskellige muligheder til lægget (den øverste del af det klassiske gardin):

Det kan syes med rynkebånd. Lægget er rynket, hvilket skaber et blødt og afslappet look til dine gardiner.
Det kan syes med faste læg. Dvs. at gardinets læg er glat. Det sikrer, at gardinerne forbliver i smukke folder uanset brug.
Det kan syes med kovserringe. I lægget slås der metalringe i selve gardinstoffet. Ringene giver et rustikt og trendy look til gardinerne.

Gardinlængder eller pyntelængder er betegnelsen for stofgardiner, der monteres på gardinstænger. Gardinstænger fås i et stort udvalg både klassiske og moderne og i mange forskellige farver og stil. Længderne kan gå til gulv eller vindueskarm. Du bestemmer, hvad der passer bedst til dig, din stil og bolig.

Uanset hvad du foretrækker, kan vi i fællesskab skabe et gardinlook, der passer til din personlige stil og bolig.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Akustik - Stofgardiner givet god akustik. da tekstil absorberer lyd. Både med lette eller tunge gardiner vil du opnå en effekt, når det kommer til dårlig akustik i dit hjem eller på kontoret.

Relaterede produkter
Læs også om Foldegardiner
Læs også om Mørklægning