Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Klassiske gardiner

Et klassisk gardin er både elegant og smukt

Gardiner er et spændende og udtryksfuldt virkemiddel i dit hjem, som er med til at skabe stemning, er funktionelle og er med til at udtrykke din stil. Derfor giver vi dig noget at vælge imellem.

Få syet dine Gardiner på vores systue

Hos Gardin Lis finder du et kæmpe udvalg af tekstiler, farver og mønstre til jeres nye gardiner – Design og syning i bedste kvalitet i vores egen systue, så sikre du den gode danske kvalitet.

Klassisk stofgardin i sart nuance   Klassisk stofgardin

Et Klassisk gardin med læg

Der findes forskellige muligheder til lægget (den øverste del af det klassiske gardin):

  • Rynkebånd
  • Faste læg
  • Kovserringe

Gardiner med læg, kaldes også folder og giver et fantastisk fald på gardinerne. Hos Gardin Lis kan lave alle former for læg til dine gardiner, om det er faste læg, O-læg, dobbelt, trippel retour eller enkelt læg på gardinerne.

Gardin med fast læg

Gardinet kan syes med faste læg. Dvs. at gardinets læg er glat. Det sikrer, at gardinerne forbliver i smukke folder uanset brug.

Gardiner med kovserringe

Gardinet kan syes med kovserringe. I lægget slås der metalringe i selve gardinstoffet. Ringene giver et rustikt og trendy look til gardinerne.

Gardin med rynkebånd

Lægget er rynket, hvilket skaber et blødt og afslappet look til dine gardiner og samtidig med til at give det klassiske gardin et eksklusivt udtryk.

Gardinlængder og pyntelængder

Gardinlængder eller pyntelængder er betegnelsen for stofgardiner, der monteres på gardinstænger. Gardinstænger fås i et stort udvalg både klassiske og moderne og i mange forskellige farver og stil. Længderne kan gå til gulv eller vindueskarm. Du bestemmer, hvad der passer bedst til dig, din stil og bolig. Uanset hvad du foretrækker, kan vi i fællesskab skabe et gardinlook, der passer til din personlige stil og bolig.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Akustik - Stofgardiner givet god akustik. da tekstil absorberer lyd. Både med lette eller tunge gardiner vil du opnå en effekt, når det kommer til dårlig akustik i dit hjem eller på kontoret.

Relaterede produkter
Læs også om Foldegardiner
Læs også om Mørklægning