Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Lamelgardiner

Lamelgardiner

Lamelgardiner er en moderne og lækker løsning til store vinduer eller skrå vinduespartier

Lamelgardiner er en perfekt og moderne løsning til store vinduespartier og panoramavinduer, idet du ved blot et enkelt drej af lamelgardinerne kan vælge at have et dejligt lysindfald og en god udsigt eller at være uforstyrret og privat. Du bestemmer, om du vil åbne op for solens lys eller lukke helt af. Det gøres nemt og enkelt ved at vinkle lamellerne. Lamelgardiner er et godt valg til store vinduespartier og velegnet til vinduer med skrå overkarm.

Køb Lamelgardiner hos Gardin Lis

Få et stramt og enkelt design, der giver en dekorativ og diskret løsning på behovet for solafskærmning. Du kan få lamelgardiner i fire lamelbredder og til næsten enhver vindueskonstruktion, så som trekantede og buede eller vinduer med skrå topkarm.

Lamelgardiner i forskellige farver mønstre og stoftyper

Bliv præsenteret for vores store udvalg af stof, farver og mønstre, hvoraf nogle er transparente og filtrerer lyset, mens andre er velegnede til hel eller delvis mørklægningsgardin. Her er vores konsulenter kyndige med gode råd og vejledning.

Motoriserede fjernbetjente lamelgardiner, når det skal være nemt.

Lamelgardinerne betjenes nemt med snor og kædetræk, men fås også med motor og fjernbetjening.
Fjernbetjente lamelgardiner gør det hele lidt nemmere især ved store vinduespartier ring til en af vore konsulenter og sikre at dit valg af lamelgardiner bliver det rigtige fra starten.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Bestil på Gardin Lis webshoppen og SPAR 30 %: Lamelgardiner

Se flere billeder af lamelgardiner på vores inspirationsside: Inspiration lamelgardiner

Relaterede produkter
Læs også om Panelgardiner
Læs også om Mørklægning