Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Lamelgardiner

Lamelgardiner

Lameller - Moderne løsning til store eller skrå viduespartier

Lamelgardiner er en perfekt og moderne løsning til store vinduespartier og panoramavinduer, idet du ved blot et enkelt drej af lamelgardinerne kan vælge at have et dejligt lysindfald og en god udsigt eller at være uforstyrret og privat. Du bestemmer, om du vil åbne op for solens lys eller lukke helt af. Det gøres nemt og enkelt ved at vinkle lamellerne. Lamelgardiner er et godt valg til store vinduespartier og velegnet til vinduer med skrå overkarm.

Køb et lamelgardin og få et stramt og enkelt design, der giver en dekorativ og diskret løsning på behovet for solafskærmning. Du kan få lamelgardiner i fire lamelbredder og til næsten enhver vindueskonstruktion, så som trekantede og buede eller vinduer med skrå topkarm. 

Bliv præsenteret for vores store udvalg af stof, farver og mønstre, hvoraf nogle er transparente og filtrerer lyset, mens andre er velegnede til hel eller delvis mørklægning. Her er vores konsulenter kyndige med gode råd og vejledning. Lamelgardinerne betjenes nemt med snor og kædetræk, men fås også med motor og fjernbetjening. Dialogen med vores konsulent sikre at dit valg af lamelgardiner bliver det rigtige. 

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Bestil på Gardin Lis webshoppen og SPAR 30 %: Lamelgardiner

Se flere billeder af lamelgardiner på vores inspirationsside: Inspiration lamelgardiner

Relaterede produkter
Læs også om Panelgardiner
Læs også om Mørklægning