Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Mørklægninggardiner

Mørklægning

Mørklægningsgardiner på mange forskellige måder

Hos Gardin Lis kan vi hjælpe dig med at etablere mørklægning ved hjælp at mørklægningsgardiner på mange forskellige måder - Alt efter ønske og behov. Gardiner med mørklæggende væv er et oplagt valg til sove- og børneværelset, hvor du gerne vil holde lyset ude.

Valg af mørklægningsgardin

Du kan vælge dit mørklægningsgardin som plisségardin, almindeligt fortræksgardin, lamelgardin eller rullegardin. Du kan vælge mellem almindelige rullegardiner med mørklægningsvæv eller mørklægningsrullegardiner monteret i kassette med sidesluser. Alt sammen efter vinduestypen, ønsket udtryk og stemning. Vores gardinkonsulent hjælper dig med at finde den optimale gardinløsning til dig.

Mørklægningsgardiner kan købes i lyst og mørkt mørklægningsvæv

Mange tror, at det kun er muligt at købe sorte mørklægningsgardiner, men mørklægningsgardiner kan også laves i hvid, da det er tætheden i vævningen, som udgør et mørklægningsgardin og ikke farven.

Mørklægningsgardiner kan fås som:

  • Rullegardiner
  • Plisségardiner enkel
  • Plisségardiner dobbelt
  • Lamelgardiner 

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner holder effektivt lyset ude og forlægger din søvn. Det er ikke optimalt når lyset står ind ad vinduet i de lyse morgener, som i sidste ende forstyrrer din nattesøvn. Mørklægningsgardiner kan købes bl.a. som rullegardin, plisségardin eller lamelgardiner og er typisk perfekt i soveværelser eller rum, hvor lyset påvirker søvn eller arbejdsrum.

Mørklægningsgardiner kan få i alverdens mønstre og farver og har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at gå ind på gardinlis.dk

Mørklægningsgardiner til soveværelser og børneværelser

Et mørklægningsgardin er den helt perfekte løsning i børneværelset eller hvis du har behov for at sove i dagtimerne i forbindelse med, at du arbejder om natten. Med et mørklægningsgardin opnår du de bedste betingelser for at få din nattesøvn og undgår, at du eller børnene vågner for tidligt.

Hold lyset ude med Mørklægningsgardiner

Ønsker du at undgå, at udefrakommende lys fra gadelamper rammer soveværelsesvindue eller har svært ved at falde i søvn om sommeren, når lyset først forsvinder under de sene nattetimer? Så er et mørklægningsgardin lige noget for dig. Du har sikkert oplevet, at solen skinner igennem gardinerne ved almindelige gardiner og dermed giver gener for fx nattesøvnen. Vælger du i stedet et mørklægningsgardin undgår du dette og gardinet kan komme til sin ret. Hos Gardin Lis har vi egen systue og derfor kan du få tilpasset dine mørklægningsgardiner til dine vinduer. Kontakt Gardinlis allerede i dag.

Ring på 70 10 07 17 eller bestil et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

 
 
Læs mere om Rullegardiner
Læs mere om Plisségardiner
Læs mere om Lamelgardiner
Læs mere om Foldegardiner