Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Panelgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner - en moderne gardinløsning til store vinduespartier

Panelgardiner består af brede stofbaner på forskudte skinner. Således er panelgardiner en moderne gardinløsning til store vinduespartier. Desuden kan panelgardinet med dets stilrene look anvendes som rumdeler eller endda som skydedør. De brede paneler kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden. På denne måde kan banerne placeres, så de skærmer af netop der, hvor solen generer, hvor du ønsker begrænsning af indkig, eller hvor du ønsker at dele rummet. 

Om panelgardinernes paneler skal være ens eller forskellige er op til dig. Du kan selv bestemme panelgardinernes bredde, farve, struktur og grad af gennemsigtighed og skabe dit eget unikke design. Panelgardinet kan laves i alt slags stof – også i rullegardinslærred. Med de mange muligheder indenfor panelgardinets design, bliver panelgardinet et interessant virkemiddel til din boligindretning. 

Panelerne kan også monteres til et sammenhængende gardin, som betjenes med stang eller snor. Monteres de enkeltvis, trækkes de individuelt for eller fra med hånden.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Se flere billeder af panelgardiner på vores inspirationsside: Inspiration panelgardiner

Relaterede produkter
Læs også om Lamelgardiner
Læs også om Rullegardiner