Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner - en af de mest fleksible løsninger. Elegant og populært

Plisségardinet er med dets skarpe vandrette folder en elegant og populær løsning hos mange mennesker, idet plisségardinet giver et stramt look. Når et plisségardin er trukket op fylder det minimalt i vinduet og giver derfor frit udsyn og god mulighed for pynt i vindueskarmen. Praktiske og elegante monteres det foldede plisségardinstof inde i vinduesrammen. 

Ønsker du ikke selv og stå for opmåling om montering, så book et besøg af vores gardinbus. Vi står altid klar til at hjælpe med vejledning, opmåling og montering af dine nye plisségardiner. 

Bestil et gratis besøg af gardinbussen her

Plisségardin med flot mønster   Plisségardin med top down/bottom up

 

Vælg mellem flere betjeningsmuligheder med plisségardinet

Plisségardinet fås med flere forskellige betjeningsmuligheder; snore- eller kædetræk, motor/powerview, LiteRise eller Top Down/Bottom Up. Top Down/Bottom Up-funktion, også kaldet up and down, samt LiteRise, hvor gardinet betjenes ved at trække eller skubbe underlisten ganske let, gør plisségardinet til en af de mest fleksible og alsidige gardinløsninger. Nemt og enkelt kan gardinet indstilles til indstilles til kun at dække eksempelvis det midterste eller nederste af vinduet ved at benytte sig af up and down. På den måde kan plisségardinet skabe det ønskede privatliv og samtidig skærme af for sollyset.

Køb plisségardiner til de fleste vinduestyper og på specialmål

Derudover er plisségardinet et oplagt valg, da det kan passe til langt de fleste vinduestyper og –faconer, hvilket betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis. Plisségardiner fås bl.a. til buede vinduer, vinduer med særlige vinkler, trapezformede vinduer og ovenlysvinduer. Uanset vinduestype- eller facon er der altid et plisségardin til dig. Vores plisségardiner er nemlig specialtilpasset efter mål, så du får et gardin, der passer præcist til dit vindue.

Farver og mønstre til ethvert plisségardin

Plisségardiner findes i utrolig mange designs og typer fra de fine neutrale lyse farver til designs med mønster og pangfarve. Du får dermed mulighed for at vælge de designs og farver, der passer til dit hjem, så du får den helt rette stemning og stil. Overvejer du lysdæmpende eller mørklæggende gardiner, så er plisségardinet også et oplagt valg, hvis du ønsker et mørkere soveværelse eller hvis du vil undgå sollys, der blænder din tv- eller computerskærm.

Vores gardinkonsulenter giver gerne gode råd og vejledning for at sikre, at dit plisségardin matcher husets interiør. 

Lyst plisségardin   Farverigt plisségardin

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

KØB Plisségardiner på vores webshop - SPAR 30 % lige her: Plisségardiner

Se flere billeder af plisségardiner på vores inspirationsside: Inspiration plisségardiner

Relaterede produkter
Læs også om Mørklægning
Læs også om Foldegardiner