Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner - enkelt og stilfuldt

Rullegardiner er kendt for dets enkle og stilfulde udtryk med rene linjer i boligindretningen. Rullegardinets stramme linjer er en nem og effektfuld måde at skærme af på. Hvad enten du ønsker at skærme for sollyset eller vil mørklægge rummet.

Skab dit eget unikke rullegardin

Et rullegardin kan laves i mange forskellige typer. Vælg mellem farver, mønstre, screens, fra transparent væv til mørklæggende væv, tunger og dekorationsbånd og skab dit eget unikke gardin, som vil passe perfekt til dit vindue og dermed skabe den rette stemning i dit hjem.

Den nyeste trend er, at du nu også kan designe dit eget rullegardin. Om du ønsker et billede, et flot mønster eller et logo, kan vi sagtens klare det – Vi skal blot have designet tilsendt pr. mail.

Rullegardin   Mønstrede rullegardiner


Betjeninger


Et rullegardin med kædetræk er nemt at betjene, fordi kæden altid kan nås, uanset om vinduet er højt, eller du skal række ind over et køkkenbord. De små detaljer gør den store forskel, så helhedsindtrykket bliver harmonisk. Som en ekstra smart detalje kan man også få rullegardiner med metalkæde. Du kan også vælge mellem forskellige muligheder uden betjeningskæde. Vores agrdinkonsulent hjælper dig, så I finder den rette løsning sammen - alt efter dit ønsker, placering af gardiner og vinduestype.
Du kan også få dit rullegardin motoriseret - som kan betjenes via kontakt, med en fjernbetjening eller med en timer.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

KØB rullegardiner på vores webshop og SPAR 30 %: Rullegardiner

Rullegardin i lyse farver   Semitransparente rullegardiner

Se flere billeder af rullegardiner og dobbelt rullegardiner på vores inspirationsside: Inspiration rullegardiner

Relaterede produkter
Læs også om Twist
Læs også om Panelgardiner
Læs også om Mørklægning