Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Silhouette

Silhouette

Silhouette

Silhouette, et romantisk gardin

Det bedste fra persiennen og rullegardinet.

Silhouette®-gardinet er romantisk og feminint – En anderledes og utraditionel gardintype, der forener det bedste fra persiennen med det bedste fra rullegardinet. Fra persiennen har Silhouette® lånt sine vandrette lameller og giver således særdeles effektiv justering af lysindfaldet. Fra rullegardinet har Silhouette® arvet tekstilers lethed og gode afskærmning, hvormed Silhouette® også er velegnet til soveværelset – især hvis du vælger lystæt væv.

Silhouette  

Silhouette forener persiennen og rullegardinet

Lyskontrol og privatliv

Silhouette® er en let og elegant gardintype, som giver en høj grad af privathed og lyskontrol. Gardinet fås i mange forskellige lyse farver med matchende komponenter, tre lamelbredder og med forskellige betjeningsmuligheder – herunder fjernbetjening. Med dets lækre æstetiske udtryk kan Silhouette® stilmæssigt supplere boligindretningen. Vi har et professionelt team til at vejlede og sikre, at dit gardinvalg er det rigtige valg - både nu og ud i fremtiden.  

Silhouettegardinet giver god kontrol med lysindfald og indkiksmuligheder, da lamellerne indeni gardinet nemt og enkelt kan indstilles præcis efter ens behov.

Book gardinbussen

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Se flere billeder af silhouette gardiner på vores inspirationsside: Inspiration silhouette

Relaterede produkter
Læs også om Persienner
Læs også om Facettegardiner
Læs også om Panelgardiner
Læs også om Rullegardiner