Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Tilbehør og interiør

tilbehør til huset og gardinerne

Gardiner, tilbehør og interiør - Vi tænker på din samlede boligindretning

I overensstemmelse med vores værdipolitik har vi, i vores showroom/butik, indrettet os efter, at gardiner og interiør kan blive et samlet køb. Du finder både gardiner, andre solafskærmningsprodukter og tilbehør til såvel huset som vinduet og terrassen. Endvidere har vi tilknyttet en møbelpolstrer og indgået samarbejde med IDEmøbler, hvilket forener vores udvalg af produkter med vores ønske om at gøre køb af gardiner, interiør og tilbehør til et samlet køb.

Forandring fryder – uanset årstid. Og med få ekstra accessories til vindueskarmen, puder, plaider og lamper til sofaarrangementet eller med anden form for tilbehør, kan du give rummet et nyt look. Disse små elementer i indretningen kan være det pift, der fuldender din stil sammen med et par flotte gardiner. Gardiner er ikke det eneste, der influerer på vinduets udtryk, ligesom de store møbler ikke er det eneste, der influerer på rummets udtryk. De tunge møbler alene skaber et tomt rum, mens en stor gulvpude til børneværelset eller nogle nydelige dækkeservietter, kan tilføje stil, personlighed og charme. Gardiner skal komplementeres af tilbehør for at opnå fuld værdi i gardinerne.

Ekspertise på ”mere end bare gardiner”

Vi kan hjælpe med kyndig indretningsekspertise, således at dit valg af tilbehør passer til lige netop dig og din bolig. Se gardiner i showroomet, accessories i vores butik eller besøg vores systue, der sammen med dig kan skabe et væld af bløde tilbehørsprodukter ud fra et hav af forskellige tekstiler og mønstre. Vi er behjælpelige, uanset om du ved præcis hvilket tilbehør, du søger, eller om dit hus mangler et pift, og du ønsker inspiration.

Endnu mere kvalitet…

Når vi i fællesskab med dig beslutter, hvordan gardiner eller tilbehør skal være, har vi, i kraft af egen systue, mulighed for at garantere kvalitet. Og det ikke bare i vores gardiner. Vores professionelle syersker samt vores møbeldesigner, indretningsarkitekt og møbelsnedker er nemlig nysgerrige, når det gælder tilbehør og nye og anderledes projekter. De kan med mange års erfaring forsikre dig om kvalitet og dygtigt håndværk. Vi handler produkter med lang levetid. Derfor er vi interesseret i at levere den bedst mulige kvalitet, så du kan være tilfreds flere år ind i fremtiden.