Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Gardinstænger til ethvert behov

Gardinsænger

Gardinstrænger - et kunstværk i sig selv

Gardinstænger er i dag ikke bare gardinstænger. De kan være et helt kunstværk i sig selv og være med til at fuldende dit valg af klassiske gardiner. Hos Gardin Lis sørger vi for at du får en gardinstang i præcis det ønskede mål, ønskede endeknopper og tilbehør.

Forskellige designs og altid høj kvalitet

Gardinstængerne fås i et væld af farver, nuancer, materialer og designs. Så hvad end du ønsker en minimalistisk stil eller noget helt andet, så vi er sikre på, at der nok skal være en gardinstang, der passer til dit hjem. Vi sætter finish og høj kvalitet i højsæde.

Fælles for alle gardinstænger er en høj kvalitet og en varig trendfaktor. Vi ønsker at give dig mange muligheder inden for sammensætningen af farver, designs og materiale, således du finder den stang, der matcher din stil.

Kom forbi vores showroom i Randers, hvor vi kan vise dig dine muligeder og give dig råd og vejledning af faglig dygtigt personale.

Vi kommer også gerne forbi med vores rullende showroom og viser vores kollektion – det er gratis og uforpligtende. Bestil gardinbussen allerede i dag.