Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Historien bag Gardin Lis

Historien bag gardin lis

Historien bag gardin lis

Alt succes kræver hårdt arbejde…

Dét ved Lis Bilde, bedre kendt som Gardin Lis

Det hele startede d. 17. april 1984, da den 27-årig Lis Bilde, med én montør ved sin side, tog hul på drømmen om at blive selvstændig med egen gardinforretning.
Med en økonomi, der ikke tillod alverden, måtte Lis varetage alt fra opmåling, klipning og syning til betaling af regninger.
Et lille forretningslokale i Hornslet, som Lis lejede, dannede de trængte rammer om virksomhedsdriften. 
Da den gamle brugs i Nielstrup pludselig blev sat til salg, så Lis sit snit til at eje i stedet for at leje. Med altid kreative idéer og troen på, at med passion og hårdt arbejde, skal det nok lykkedes, drev Lis fra d. 17. januar 1991 kiosken ”Hjørnet” og fra d. 17. januar 1992 også grillbar – alt sammen samtidig med hjertebarnet gardinforretning og alt sammen under samme tag.

Gardinforretningen voksede stadig og tre år efter, i 1996, blev Lis tilbudt at købe købmandsbutikken i Voldum. Det resulterede i, at kiosk og grillbar blev lukket, Lis overtog købmandsforretningen og Gardin Lis flyttede ind i overetagen af købmandsbutikken. Gardin Lis bestod på det tidspunkt af tre gardinbusser, tre montører og to syersker. Den ene montør var Per Samsing, som siden 1994 har været fast inventar i Gardin Lis. Gardinforretningen var altid Lis’ hjertebarn, men lokalsamfundets købmand skulle ikke lukkes, når Lis kunne lave om på det. Lis elsker at gøre en forskel, og hun drev derfor købmandsforretningen videre til stor gavn for det lille lokalsamfund. Lis var nu købmand for fulde gardiner – for gardinforretning voksede og voksede og det samme gjorde medarbejderstaben.

D. 1. juni 2008 blev dagen, hvor Lis måtte give afkald på købmandsbutikken for at fokusere 110% på hjertebarnet; gardinforretningen. Gardin Lis tog det første spadestik til et helt nyt 1400m2 stort hus på Neptunvej i Paderup - forstaden til Randers.
2008 blev også året, hvor Gardin Lis blev kåret som gazellevirksomhed af dagbladet Børsen. Gazellevirksomheder er kendt for, at turde tænke nyt og sætte i sjette gear. En titel der er grund til at være stolt af.

De nye rammer i Paderup stod færdig i januar 2009 og samme år  d. 17. april fejrede Gardin Lis 25 års jubilæum og åbning af ”den nye virksomhed” i Paderup. At åbningsdatoerne for Lis’ projekter altid har været d. 17. er ikke tilfældigt – det er nemlig hendes yndlingstal!

Siden 2009 har Gardin Lis haft adresse i Paderup, hvor forretningen kun er gået en vej – og det er fremad. I dag tæller Gardin Lis mere end 30 medarbejdere inden for rådgivning og salg, indretning og montage, syning, møbelpolstring, vask og rens, lager, samt administration og udvikling.

Mere end 30 års erfaring

Gardin Lis er i dag, med dets mere end 30års erfaring, kendt for stor ekspertise, såvel fagligt, professionelt som samarbejdsmæssigt. Høj kvalitet og funktionalitet i produkterne og ikke mindst service ud over det sædvanlige. Faktisk er Gardin Lis i dag at finde i hele Danmark. Et nyere samarbejde med IDEmøbler betyder, at gardinLISbusserne ses overalt på de danske landeveje. Den øgede kundekreds og udvikling har sat fokus på det strategiske arbejde og Gardin Lis har den senere tid fået styr på fremtidsplanerne med missionen og visionen; at skabe stemning overalt! At skabe stemning overalt skal afspejle sig i produkternes funktion, medarbejdernes fremtoning og væremåde – alt dette er nemlig med til at skabe den rette stemning for kunderne i deres hjem. I hverdagen skabes der stemning med værdierne udsyn, klarsyn og hensyn.

Lis Bilde ér Gardin Lis og derfor går hun også stadig i spidsen for firmaet og dets medarbejdere - med absolut ligeså stor passion, som da hun som 27-årige tog springet. Hemmeligheden bag den fælles succes i Gardin Lis, mener Lis Bilde, er kulturen i virksomheden. Kulturen er præget af udsyn, klarsyn og hensyn såvel internt som eksternt. – De holdninger, som virksomhedens ansatte deler med hinanden og måden de inspirerer hinanden på. Samarbejdet og indstillingen, som Gardin Lis’ ansatte møder opgaverne og kunderne med; evnen til altid at gøre sig umage og skabe stemning overalt. Alt det, som ikke kan måles og vejes eller beskrives i en medarbejderhåndbog.