Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Markiser

Markiser

Markiser i høj kvalitet

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet! – Det er varemærket for vores produkter. Vi sætter en dyd i at levere markiser i højeste kvalitet med lang levetid, som kan modstå ofte hårde vejrmæssige vilkår. Markiser er tit udsat for blæst og masser af sol, der resulterer i, at mange markiser falmer og hurtigt mister sin værdi. Vi har 5 års garanti på alle vores markiser, da vores robuste markiser skal bevare et flot look i mange år.  

Med en markise forlænger du sommeraftenerne, holder på solens varme og giver ly for regn og dug. En ægte "sæsonforlænger"! Din terrasse får ekstra værdi med en kvalitetsmarkise, så et hyggeligt regnvejr kan nydes på en lun og tør terrasse.

Det kan betale sig at købe vore lækre kvalitetsmarkiser, som findes i mange varianter og priser fra kr. 10.373. Vi tilbyder også reparation og vedligeholdelse af markiser for at forlænge markisernes lange levetid.

Kvalitetsmarkiser fra Gardin Lis

Markiser kan købes i forskellig kvalitet. Det er derfor vigtigt at vurdere, hvor din markise skal placeres i forhold til vind og vejr. Her er det vigtigt, at få valgt det rigtige solbestandige stof for en længere holdbarhed, da billigere markiser ofte går til af solen, da stoffet mørner over tid.

Med et valg af kvalitetsmarkise sikrer du, at din markise får en længere levetid. Vælg også en markise med sensor, da det sikrer, at vinden ikke ødelægger din markise, hvis du glemmer at rulle den ind.

Køb elektriske markiser, der ruller ind, når det blæser

En markise med motor og sensor kan hjælpe i situationer, hvor du glemmer at rulle markisen ind. Opstår der pludselig vind ruller markisen automatisk ind og du undgår en ødelagt markise. En elektrisk markise er først og fremmest nem at rulle ind og ud, men med vindsensor på markisen sikrer du også, at markisen ikke bliver ødelagt, hvis du skulle glemme at rulle den ind.

Priser på markiser til private og erhverv

Priserne på markiser kan varier fra mindre til større beløb, alt afhængig af størrelsen på markisen, type af markisestof, mønster samt funktionaliteter som elektrisk motor og sensorer. Ring til Gardin Lis og få en pris på dit næste markiseprojekt.

Markilux Deluxe markise

Vi er også forhandler af den populære Markilux Deluxe markise. En populær model, der øger vores allerede brede udvalg af typer, farver og mønstre på både markiser, screens og parasoller. Markilux Deluxe markisen er også produceret til at kunne modstå det danske vejr med kraftig regn og blæst. Med professionel rådgivning og vejledning kan vi sammen opfylde dine ønsker og behov og skræddersy markiseløsningen til dig. Vi lægger ikke kun vægt på vores markisers funktion, men også deres udseende og samspil med terrassen og dit hus. 

Markiserne kan leveres både med og uden motor og fjernbetjening. Der findes ekstra tilbehør til markiserne så som vindfølere, timere, lys, højtalere, terrassevarmere og Iphone/Ipad-betjening. 

Nyd godt af de mange muligheder og bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Se vores inspirationsside her

Boligjobordning 2017:

Solafskærmning er i 2017 med i Boligjobordningen:
Udvendig eller rudeintegreret afskærmning af både vinduer og glasdøre, herunder montering af skodder, markiser, persienner, screens og solfilm, samt indvendig solfilm.

 

For yderligere information henvises til skat.dk