Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Markiser

Markiser

Markiser af høj kaliber

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet! – Det er varemærket for vores produkter. Vi sætter en dyd i at levere markiser i højeste kvalitet med lang levetid, som kan modstå ofte hårde vejrmæssige vilkår. Markiser er tit udsat for blæst og masser af sol, der resulterer i, at mange markiser falmer og hurtigt mister sin værdi. Vi har 5 års garanti på alle vores markiser, da vores robuste markiser skal bevare et flot look i mange år.  

Med en markise forlænger du sommeraftenerne, holder på solens varme og giver ly for regn og dug. En ægte "sæsonforlænger"! Din terrasse får ekstra værdi med en kvalitetsmarkise, så et hyggeligt regnvejr kan nydes på en lun og tør terrasse.

Det kan betale sig at købe vore lækre kvalitetsmarkiser, som findes i mange varianter og priser fra kr. 10.373. Vi tilbyder også reparation og vedligeholdelse af markiser for at forlænge markisernes lange levetid.

Markilux Deluxe markise

Vi er nu også forhandler af den populære Markilux Deluxe markise. En populær model, der øger vores allerede brede udvalg af typer, farver og mønstre på både markiser, screens og parasoller. Markilux Deluxe markisen er også produceret til at kunne modstå det danske vejr med kraftig regn og blæst. Med professionel rådgivning og vejledning kan vi sammen opfylde dine ønsker og behov og skræddersy markiseløsningen til dig. Vi lægger ikke kun vægt på vores markisers funktion, men også deres udseende og samspil med terrassen og dit hus. 

Markiserne kan leveres både med og uden motor og fjernbetjening. Der findes ekstra tilbehør til markiserne så som vindfølere, timere, lys, højtalere, terrassevarmere og Iphone/Ipad-betjening. 

Nyd godt af de mange muligheder og bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Se vores inspirationsside her

Boligjobordning 2017:

Solafskærmning er i 2017 med i Boligjobordningen:
Udvendig eller rudeintegreret afskærmning af både vinduer og glasdøre, herunder montering af skodder, markiser, persienner, screens og solfilm, samt indvendig solfilm.

For yderligere information henvises til skat.dk