Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Markiser – faldarm

FaldarmsmarkiseFaldarmsmarkiseFaldarmsmarkise

Markiser - faldarm

En faldarmsmarkise er den ideelle markise til afskærmning for solen – også sidst på dagen, når solen står meget lavt. Således er denne type af markise effektiv beskyttelse for dine møbler, tæpper, og andet inventar mod at falme.

Disse markiser er tilpasset de danske vejrforhold og er lavet af vedligeholdelsesfrie materialer. Markiserne betjenes nemt og enkelt med enten bændel, drejestang eller motor. Valget er op til dig.

Faldarmsmarkise    

Markiser med faldarm kan med fordel monteres med sol/vind automatik for at sikre, at markisen altid er slået ned, når solen bryder frem. Vores konsulenter rådgiver og vejleder med hensyn til markisetype, tilbehør, farve og funktion og sørger for, at markiseløsningen bliver skræddersyet til dig efter dine ønsker og behov. 

Kvalitetsmarkise fra Markilux

Ved at vælge en kvalitetsmarkise fra Markilux sikre du, at din markise holder længere. Vælg desuden noget solbestandigt stof, der giver længere holdbarhed.
En markise ned motor, så du slipper du nemt og bekvemt for betjeningsstangen.

Interesseret i en ny markise?

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus eller ring til os på 70 10 07 17, så finder vi en tid til dig med det sammen.

Se flere billeder af markiser på vores inspirationsside: Inspiration markiser