Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Markiser – knækarm

Markiser - knækarm

Knækarmsmarkiser anvendes ved store udfald (helt op til 3,5 m standard), og hvor der ønskes fri passage under markisen. Disse markiser er selvbærende og kan anvendes i stort set alle stillinger og ofte i forbindelse med terrasser, facader og forretningsvinduer mv.

Denne type af markiser anvendes til terrasser og større arealer, hvor markisen er placeret frit f.eks. på en væg eller foran et udhæng. Den er et typisk markisevalg til forretninger, hvor den lukkede kassette vil give et elegant og harmonisk udseende på facaden, samt en perfekt beskyttelse af markisedugen i sammenrullet stilling.

Rød markise med knækarm   Knækarmsmarkise

Vælg selv udfaldsvinklen på din markise. Hos Gardin Lis tilbyder vi markiser med standardudfald på 150, 200, 250 eller 300 cm, der er forsynet med en trinløs justeringsmulighed af udfaldet. Således kan du vælge en udfaldsvinkel på alt fra 10° til 75°.

Elektrisk markise med vindmåler

Vælg en elekstrisk markise med vindmåler/sensor, så er du sikker på, at din markise selv ruller ind, hvis det pludselig blæser op, imens du ikke er hjemme. Det er smart og samtidig sikre det, at din markise ikke bliver ødelagt.

Ring og hør nærmere om vores mange muligheder indenfor markiser på 70 10 07 17.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Se flere billeder af markiser på vores inspirationsside: Inspiration markiser