Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Mission, vision og værdier

mission, vision værdier

Mission, vision og værdier

Med udsyn, klarsyn og hensyn skaber vi flotte, funktionelleløsninger og stemning overalt

I Gardin Lis har vi, i fællesskab, formuleret vores mission, vision og værdier. Vi er en af de mest erfarne gardinleverandører i Danmark, men vi vil gerne blive endnu bedre! Det sker kun, hvis vi er enige om, i hvilken retning vi går- og i hvilke sko.

Mission: ”Gardin Lis skaber stemning overalt
Vores mission er også vores motto!

Det er en forpligtende mission at være en del af - og et løfte, vi har tænkt os at holde! Løftet betyder, at vi skal møde både hinanden og vores omgivelser positivt. Vores kunder skal møde glade, kreative og inspirerende medarbejdere, der ser muligheder og har et bagland, som står på spring for at indrette og skabe stemning - i dit hjem eller i din virksomheden. Vi holder kun løftet til vores kunder, hvis vi holder det overfor hinanden. Derfor skal vi hjælpe hinanden og alle bidrage til en god stemning internt.

At vi hver især har fokus på vores værdier og arbejdsmetoder sikrer, at vi alle bidrager til den gode stemning, vores virksomheds succes og vores kunders tilfredshed. For det er først, når kunderne er tilfredse, at vi skaber stemning.

Vision: ”Gardin Lis skaber stemning overalt
I Gardin Lis er vores mission og motto også vores vision!

At skabe stemning overalt er et ambitiøst mål, som ikke bare betyder, at vi skaber stemning overalt, hvor vi kommer, men også at vi kommer overalt og skaber stemning. Vi skal være det landsdækkende firma, som danskerne tænker på FØRST, når der skal findes nye løsninger inden for gardiner, markiser og solafskærmning.

Vi skal derfor alle efterleve vores fælles værdier. Det er nemlig først, når vi alle efterlever dem, at vi kan leve op til vores motto og realisere ambitionen om at skabe stemning overalt!

Værdier: Udsyn, klarsyn og hensyn
Vores værdigrundlag er samlet i begreberne ”Udsyn, klarsyn og hensyn”.

Vi bruger disse hver dag til at tjekke, om vi har styr på vores mål og hvordan vi når dem. Ligesom vi hver især husker hvad og hvem, vi skal være opmærksomme på i vores bestræbelse på at skabe stemning overalt.

Hvad betyder udsyn, klarsyn og hensyn for os?
Udsyn betyder, at kunderne mærker, at vi har fingeren på gardinpulsen, giver gode relevante løsningsforslag samt faglig og saglig rådgivning, der beviser, hvorfor Gardin Lis skaber stemning overalt.

Klarsyn betyder, at kunderne oplever gennemtænkte totalløsninger, hvor vi har lyttet til dem, har overblik og overskud til at skabe stemning overalt.

Hensyn betyder, at vi som virksomhed og hver især er optaget af miljøet.  - At vi hele tiden arbejder på, at introducere nye miljøvenlige materialer, at skabe nye genbrugsløsninger og at finde nye veje til at beskytte miljøet og den verden, vi alle sammen er en del af.

Gardin Lis logo