Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Møbelpolstring

mobelpolstringmobelpolstringmobelpolstring

Møbelpolstring hos Gardin Lis

I overensstemmelse med vores ønske om at skabe sammenhæng mellem køb af gardiner og interiør, har Gardin Lis indgået samarbejde med Bente Thomasberg, der ejer møbelpolstringsfirmaet Fjellebroen Bådhynder. Hos Gardin Lis tillægger vi den totale løsning stor værdi, da vi mener, at gardiner, møbler og andet interiør skal spille sammen og skabe rummet, frem for at være elementer, der ikke komplementerer hinanden.

Denne værdi videreføres i vores møbelpolstring. Bente er garant for høj kvalitet, god service, dygtigt håndværk og har store faglige kompetencer bl.a. møbelpolstring.

Bente Thomasberg - Fjellebroen Bådhynder

Bente er en ambisiøs og dygtig møbelpolstrer, der glædeligt tager imod alle former for møbler med alt fra antikke møbler til sofaer og bilsæder, for at følge dine ønsker til dørs, og sørge for at dine møbler genvinder stor værdi og nyt liv.  Ifølge Bente er intet for stort eller for småt og hun byder alle velkomne med deres ønsker om møbelopgaver.
Har du brug for vejledning og gode råd, finder du hos Gardin Lis møbelpolstring en særdeles dygtig og iderig møbelpolstrer. Bente har, som møbelpolstrer, et indgående kendskab  til og kan arbejde med alle former for materialer. Gennen hendes opvækst har møbler og møbelpolstring haft en stor plads, da hendes far havde en møbelfabrik i Vejen, og det er herfra hendes lidenskab for smukke møbler stammer.

Bente har desuden arbejdet en årrække hos Garant Design, der laver kvalitetsmøbler, for efterfølgende at arbejde hos Erik Jørgensen Møbelfabrik i Svenborg. Her voksede hendes ønske om at starte egen virksomhed, hvilket førte til at hun ved siden af sit arbejde startede egen selvstændig virksomhed. Virksomheden voksede og har nu både en afdeling i Ulbølle på sydfyn og en afdeling i Paderup ved Randers.

Mere end møbelpolstring

I firmaets møbelpolstring forhandler vi både stof, læder og skum mm. for jer, der selv polstrer. Kvaliteten i jeres projekter/møbelpolstring har også betydning for os. Derfor søger vi i fællesskab at finde produkter, der matcher dine behov og giver desuden også gode råd og vejledning.

Ønsker du garanti for kvalitet, tager vores møbelpolstring gerne i mod næsten ethvert møbel for at sætte det i stand og give det endnu mere værdi.  

Ring til os på 70 100 717, direkte til Bente på mobil 27 62 38 30, eller kontakt os på mail: gardinlis@gardinlis.dk – Vi henter, polstrer og leverer dit møbel efter dine ønsker.