Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Møbelpolstring

mobelpolstringmobelpolstringmobelpolstring

Møbelpolstring hos Gardin Lis

I overensstemmelse med vores ønske om at skabe sammenhæng mellem køb af gardiner og interiør, har Gardin Lis indgået samarbejde med møbelpolstrer Tonny Lundø. Hos Gardin Lis tillægger vi den totale løsning stor værdi, da vi mener, at gardiner, møbler og andet interiør skal spille sammen og skabe rummet, frem for at være elementer, der ikke komplementerer hinanden.

Denne værdi videreføres i vores møbelpolstring. Tonny er garant for høj kvalitet, god service, dygtigt håndværk og har store faglige kompetencer møbelpolstring.

Tonny Lundø - Møbelpolstrer

Tonny er en ambisiøs og dygtig møbelpolstrer, der glædeligt tager imod alle former for møbler med alt fra antikke møbler til sofaer og bilsæder, for at følge dine ønsker til dørs, og sørge for at dine møbler genvinder stor værdi og nyt liv.  Ifølge Tonny er intet for stort eller for småt og han byder alle velkomne med deres ønsker om møbelopgaver.
Har du brug for vejledning og gode råd, finder du hos Gardin Lis møbelpolstring en særdeles dygtig og iderig møbelpolstrer. Tonny har, som møbelpolstrer, et indgående kendskab  til og kan arbejde med alle former for materialer. 

Mere end møbelpolstring

I firmaets møbelpolstring forhandler vi både stof, læder og skum mm. for jer, der selv polstrer. Kvaliteten i jeres projekter/møbelpolstring har også betydning for os. Derfor søger vi i fællesskab at finde produkter, der matcher dine behov og giver desuden også gode råd og vejledning.

Ønsker du garanti for kvalitet, tager vores møbelpolstring gerne i mod næsten ethvert møbel for at sætte det i stand og give det endnu mere værdi.  

Ring til os på 70 100 717 eller kontakt os på mail: gardinlis@gardinlis.dk – Vi henter, polstrer og leverer dit møbel efter dine ønsker.