Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Ovenlysvinduer

Gardiner til ovenlysvinduer og skråvinduer

Hvad end du mangler gardiner til dine skråvinduer, tagvinduer eller loftsvinduer, så kan Gardin Lis hjælpe dig! Har du brug for inspiration, vejledning samt opmåling og montering, så hjælper vi dig. 

Bestil et gratis besøg af gardinbussen her

 

Den rette gardinløsning til ovenlysvinduer

Hos Gardin Lis har du flere forskellige muligheder, når du skal vælge gardiner til ovenlysvinduer eller skråvinduer. På den måde sikrer vi, at du frit kan vælge netop den type gardin, der passer til dit vindue og vindue. Vi har løsningen til dine vinduer, så du ikke behøver gå på kompromis.

Få besøg af Gardin Lis og få effektiv solafskærmning til dine ovenlysvinduer og skråvinduer. Med et stort udvalg indenfor solafskærmning får du muligheden for at vælge den løsning, der passer dit ovenlysvindue, hvad end det er et VELUX gardin, plisségardin, mørklægningsgardiner eller noget helt fjerde.

Vores professionelle konsulenter kommer gerne ud til dig i et rullende showroom og visualiserer forskellige gardinløsninger med et væld af stofprøver og typer af solafskærmning. Vi rådgiver om type, materiale og farvevalg, måler op og afgiver et uforpligtende tilbud.

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.