Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Parasoller

ParasolParasolParasolParasol

Parasoller fra Gardin Lis skaber stemning på terrassen

Giver ly mod både sol og lette byger

Forøg havens muligheder med en kvalitets parasol. Den giver ly mod både den brændende sol og lette byger, og er sa,tidig med til at skabe et stemningsfyldt miljø på din terrasse, i haven eller på altanen. Desuden er en parasol et godt alternativ til en markise. En parasol er af stor betydning i haven såvel funktionelt som æstetisk. Derfor gør vi valget af parasoller individuelt.

Spændende udvalg

Vi tilbyder et spændende udvalg af parasoller. Hos Gardin Lis tilbyder vi både de klassiske parasoller, designerparasoller, parasoller på fod og parasoller til montering på væggen. Vi har derfor parasoller til enhver smag og pengepung.

Dugen til vores parasoller leveres i slidstærkt vejrbestandigt materiale. Som specialtilbehør, kan parasollerne monteres med LED lys og nogle udvalgte kan også fås med motorbetjening.

Vi har et stort udvalg af parasoller til såvel butik som andre erhverv. Så giv os endelig et kald på 70 10 07 17, hvis vi skal hjælpe dig med din nye parasol.
Med mange års faglig erfaring rådgiver og vejleder vi med fokus på at få dit køb af parasoller skræddersyet til dine ønsker og behov. 

Bestil allerede i dag et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.