Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

PowerView

Hør mere om intelligente elektroniske gardinløsninger fra Luxaflex

Køb intelligente gardiner fra Luxaflex hos Gardin Lis også kaldet PowerView. Med PowerView® Motorisering får du perfekt lys, energieffektivitet og en lettere hverdag. Det synes vi er smart!

Book allerede nu vores gardinbus - gratis og uforpligtende, ellers læs mere nedenfor om PowerView.  

 

* Skal udfyldes

Luxaflex PowerView Motorisering

Forestil dig gardiner der kan justere sig selv automatisk og dermed skabe den perfekte stemning både morgen, middag og aften. Det er det, Luxaflex betegner som skønheden i PowerView® Motorisering. Programmere PowerView® til at køre alle dine gardiner til præcis den position, du ønsker og derefter betjene og tidsindstille dem ved at bruge den intuitive PowerView® app på din smartphone eller tablet. Luxaflex® gardiner fås i en lang række fantastiske og sofistikerede designs – på den måde skaber PowerView® Motorisering en helt ny verden af skønhed og nemhed. Med PowerView® vil dine gardiner blive en så vigtig del af den måde du lever på, at du vil spekulere over, hvordan du nogensinde har levet uden dem.

Her kommer lige nogle af de vigtigste fordele ved at vælge intelligente gardiner med PowerView. 

Vigtige fordele

  • Præcis betjening - Få nøjagtig betjening når du hæver, sænker, vipper eller drejer dine gardiner. 
  • Fleksible tidsindstillinger - Skræddersy forskellige scener i hjemmet og kontroller dem nemt via en app. Tidsindstil scenerne, så de bevæger sig automatisk. 
  • Energieffektivt - Indstil gardinerne til at køre efter solopgang- og nedgang. 
  • Sikkerhed - Få dit hjem til at se beboeligt ud mens du ikke er hjemme. Juster gardinerne med RemoteConnect-funktionen fra din telefon - nemt og enkelt. 
  • Børnesikkerhed - Med batterridrevne og snorløse betjeninger skaber du sikkerhed for både børn og kæledyr. 
  • Batterridrevne - Få batterridrevne gardiner, som er nemme at installere, betjene og vedligeholde. Batterripakken er skjult bag overlisten, så den ikke er synlig. Det er også en mulighed at koble PowerView til en stikkontakt i stedet for.Bestil et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen