Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Systue

SystueSystueSystue

Systue med gardiner efter mål

Hos Gardin Lis har vi egen systue, som vi løbende udvikler efter de nyeste trends og teknikker. Systuen giver os mulighed for at tilbyde gardiner efter mål, der er specialtilpasset dine vinduer. På systuen producerer vores dygtige syersker alle Gardin Lis’ egne stofgardiner. De laver også gardiner efter mål samt reparationer. Systuen giver garanti for dansk kvalitet og godt håndværk i alle gardiner fra Gardin Lis.

Har du særlige ønsker eller brug for en skræddersyet gardinløsning, står vores systue klar til at levere en løsning, der opfylder dette.
Vi er stolte af at kunne byde ind med stor erfaring og kompetente syersker på systuen. Syerskerne arbejder dedikeret med gardiner og har stor viden omkring de forskellige materialer og de nyeste teknikker samt mange års erfaring med at lave gardiner efter mål.

Fleksible gardinløsninger

Som kunde hos Gardin Lis tilbyder vi dig fleksible gardinløsninger, der ikke er begrænset af lagervarer eller standardmodeller. Gardin Lis’ systue kan levere gardiner efter mål og gardinløsninger, der er tilpasset specielt efter dine ønsker og behov. God dansk kvalitet i sy-arbejdet er også noget af det, vi tilbyder dig som kunde, når du handler med os.

Med et besøg af Gardinbussen får du råd og vejledning hjemme hos dig selv. På baggrund af disse ønsker og den løsning, som du i samarbejde med vores konsulent kommer frem til, skræddersyr vores systue den perfekte gardinløsning til dit hjem. Den komplette gardinløsning, som gardinbus og systue i fællesskab leverer, tilpasses dine ønsker, for at opnå den rette stemning i dit hjem.

Ved reparationer af gardiner kan vores systue også her være behjælpelig. Her kommer vores store erfaring i høj grad kunderne til gavn. Vi kan hurtigt vurdere, hvorvidt det er muligt at reparere gardiner, og udføre reparationer med stor ekspertise og høj faglighed. Vi tilbyder også vask af gardiner - en god måde at friske gardinerne op og give dem nyt liv.