Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Badeforhæng

Badeforhæng

Badeforhæng syet specielt til dig, så de matcher dine gardiner

Mangler du et nyt badeforhæng. så du kan give badeværelset nyt liv? Vi kan hos Gardin Lis skræddersy jeres nye badeforhæng, så det matcher jeres gardinløsning i hjemmet eller den unikke stil på jeres badeværelse. Et badeforhæng er ikke kun vigtigt i sin praktiske funktion, men også i sin æstetiske funktion. Badeforhænget holder vandet inde og sørger for at holde varmen inde i badet, så du ikke fryser og samtidig er det med til at understrege stilen i badeværelset og på den måde være med til at danne grundlaget for indretningen. Med et specialsyet badeforhæng fra Gardin Lis kan du skabe den ønskede stemning på badeværelset.

Interesseret i at se vores udvalg?

I vores showroom i Randers kan du se badeforhæng i flere varianter - Både i forhold til stof, mønster/farve, designs og læg.
Vi har et bredt udvalg og hjælper dig gerne, med at finde det pefekte badeforhænd til dit badeværelse.

Badeforhæng i flere farver

De to populære valg i syningen af badeforhængets læg er kovser og rynkebånd. Disse to valgmuligheder repræsenterer mulighederne for et neutralt eller trendy look. Ligegyldigt om du ønsker, at dit badeforhæng skal understrege stilen eller kun være supplement til indretningen, så kan vi sy det. 

Vi viser også gerne vores utallige designs frem ved et besøg af gardinbussen . Så lad os kigge forbi med vores verden af farver og muligheder.