Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Erhverv

Erhverv Erhverv Erhverv

Erhverv, totalløsninger - Gardiner og solafskærmning 

Erhvervsteam

Virksomhedens erhvervsteam består af en salgschef, en projektleder og montører. Vi tager udgangspunkt i et tværfagligt samarbejde med entreprenører, arkitekter og bygherrer for at tilbyde skræddersyede konceptløsninger.

Grundidé: tillid og troværdighed

Valg af leverandører til store erhvervsprojekter er en tillidssag. En god og dynamisk kemi mellem leverandør og bygherre er afgørende for kvalitet - Hos Gardin Lis hylder vi dette element. Ved at repræsentere håndværk, salg og indretning i erhvervsteamet er Gardin Lis en god samarbejdspartner. Vores erfarende, idérige og kompetente medarbejdere ønsker at servicere jer på bedst tænkelige måde og skabe en helhedsløsning.

Flotte totalløsninger

Vi kan levere alt ekstraudstyr i indvendig og udvendig solafskærmning til alle former for erhverv som privat, offentligt, institutioner mv. Lige fra fjernbetjente, motoriserede løsninger på udvendige persienner og til computeriseret vindstyring af stormsikre markiser. Vi rådgiver, inspirerer og leverer den totale løsning.

Ægte dansk kvalitet

Vi har vores egen systue, som vi løbende udvikler. Det er vores stolthed at byde ind med mangeårig erfaring, egne montører med stor faglig ekspertise, fleksibilitet, kort reaktions- og leveringstid for kunderne og ikke mindst en yderst kyndig systue, der sikrer god kvalitet i håndværket.

I er velkomne til at tage kontakt til os på tlf. 70 10 07 17, og vi vil guide jer helskindet gennem hele processen;

•   Rådgivning
•   Opmåling
•   Tilbudsgivning
•   Bestilling
•   Montering

I den indledende fase præsenterer vi forskellige løsninger og giver den nødvendige rådgivning - gratis og uforpligtende.