Erhverv

Trådgardiner, Kontormøbler.dk, Ålborg
Panelgardiner, Køge Kommune
Rullegardiner, Idrætsbørnehave, Køge Kommune
Markise, Bistroteket, Randers

Totalløsninger – Gardiner og solafskærmning

Erhvervsteam
Virksomhedens erhvervsteam består af en salgschef, en projektleder og montører. Vi tager udgangspunkt i et tværfagligt samarbejde med entreprenører, arkitekter og bygherrer for at tilbyde skræddersyede konceptløsninger.

Grundidé: Tillid og troværdighed
Valg af leverandører til store erhvervsprojekter er en tillidssag. En god og dynamisk kemi mellem leverandør og bygherre er afgørende for kvalitet – Hos Gardin Lis hylder vi dette element. Ved at repræsentere håndværk, salg og indretning i erhvervsteamet er Gardin Lis en god samarbejdspartner. Vores erfarende, idérige og kompetente medarbejdere ønsker at servicere jer på bedst tænkelige måde og skabe en helhedsløsning.

Flotte totalløsninger
Vi kan levere alt ekstraudstyr i indvendig og udvendig solafskærmning til alle former for erhverv som privat, offentligt, institutioner mv. Lige fra fjernbetjente, motoriserede løsninger på udvendige persienner og til computeriseret vindstyring af stormsikre markiser. Vi rådgiver, inspirerer og leverer den totale løsning.

Gardin Lease – En banebrydende grøn løsning
Med Gardin Lease har vi kombineret branchens største udvalg med en enestående ny samarbejdsform, der gør hverdagen meget nemmere for offentlige kunder og erhvervsvirksomheder samtidig med, at det gavner både miljøet og indeklimaet. Læs mere her.

Ægte dansk kvalitet
Vi har vores egen systue, som vi løbende udvikler. Det er vores stolthed at byde ind med mangeårig erfaring, egne montører med stor faglig ekspertise, fleksibilitet, kort reaktions- og leveringstid for kunderne og ikke mindst en yderst kyndig systue, der sikrer god kvalitet i håndværket.

I er velkomne til at tage kontakt til os på tlf. 70 10 07 17, og vi vil guide jer helskindet gennem hele processen;

  • Rådgivning
  • Opmåling
  • Tilbudsgivning
  • Bestilling
  • Montering

I den indledende fase præsenterer vi forskellige løsninger og giver den nødvendige rådgivning – ganske gratis og uforpligtende.

Stofgardiner som rumdeler, Guldsmeden, Nørrebro
Screens, Brøndby Stadion
Akustikplader, Guldsmeden, Nørrebro
Rulle- og stofgardiner, Hotel Kronjylland, Randers
Indkøbskurv
SleekNote.triggerOnclick('7fb95e8d-7349-492b-bd38-f82a91801d6c')