fbpx

Energieffektivt
året rundt

Vil du skabe et bedre indeklima og samtidig spare på energien? Så skal du vælge et duettegardin

Duette® gardinet er et dobbelt plisségardin konstrueret i et celle-i-celle-design. Det virker derfor både isolerende mht. varme og kulde. Skaber køligere rum om sommeren og holder varmen inde om vinteren. På den måde får ud et isolerende gardin, der samtidig er energieffektivt, hvilket giver din investering ekstra god mening. 

Skaber et bedre indeklima i dit hjem og spar på energien, så du kan nyde livet. 

Den Energieffektive gardinløsning

Det helt rigtig løsning for dig

Tænker du over, hvordan du kan opnå en større energieffektivitet i hjemmet?

Helt op mod 50% af varmen og kulden forsvinder ud gennem husets vinduer, hvis ikke man har en energieffektiv gardinløsning. Derfor anbefaler vi, at du investere i duettegardiner/dobbeltplissé gardiner, da dette hjælper med at gøre dit hjem mere bæredygtigt ved at mindske dit energiforbrug og samtidig også giver et bedre indeklima.

Duette gardinet har nemlig to lag plisseret væv – et celle-i-celle-design, hvorimellem der opstår celler med luft. Disse celler skaber en isolerende effekt  som både om sommer og vinter. 

Duette® Architella®

Med Duette® Architella®  fra Luxaflex får du et væv, der isolerer særligt effektivt. Forskellen fra et almindeligt Duette er, at dette væv har en en celle-i-celle struktur med hele tre luftlommer. Dette forbedrer nemlig den isolerende effekt yderligere og dermed skaber en større energieffektivitet i hjemmet. 

styling Bregje Nix
Book
Online
rådgiving

Book en gratis online rådgivning med en af vores dygtige konsulenter 

Book her

LUXAFLEX
POWERVIEW

 Intelligente gardiner fra Luxaflex – Powerview Motorisering Læs mere om PowerView HER

Om gardin Lis
Gardin Lis skaber stemning over alt!
Indkøbskurv
SleekNote.triggerOnclick('7fb95e8d-7349-492b-bd38-f82a91801d6c')