fbpx

BOOK GARDINBUS

Lige nu får du hele 26% rabat på dine nye gardiner, når du booker besøg af vores gardinbus.

Få målt op til nye gardiner helt gratis – og få et uforpligtende tilbud på gardiner og montering.

Vi kører ud til dig

En af vores gardinbusser
kommer på besøg hjemme hos dig.

Gratis opmåling

Vores gardinekspert foretager gratis
opmåling og rådgiver dig.

Uforpligtende tilbud

Du får et 100% gratis og uforpligtende
tilbud på nye gardiner.

Få besøg af gardinbussen og få et tilbud på dine drømmegardiner

Så kommer vi hjem til dig og giver et 100% gratis og uforpligtende tilbud på nye gardiner. Du er også meget velkommen til at ringe til os i dag på tlf. 70 10 07 17

Gør din bolig til et hjem med nye gardiner

Luftige, enkle og lyse gardiner, der skærmer af fra direkte sollys og indkig, men stadig lader dig nyde det smukke lys udenfor. Her ses de hjemme hos Frederikke Lykke ♡ 

"Gardin Lis har været professionelle i hele processen, og vi har følt os trygge fra start til slut"

Book gardinbussen og få 26% rabat

Book gardinbussen og få et tilbud på nye gardiner

Få hele 30% rabat på dine nye gardiner, når du booker gardinbussen! Men skynd dig, tilbuddet gælder kun i til og med d. 9/1.

Få gratis opmåling og rådgivning af branchens dygtigste gardineksperter. Book besøg af gardinbussen.

Book gardinbus – et rullende showroom


Hos Gardin Lis har vi 22 gardinbusser, der kører ud i hele landet.

Vores gardinbusser er top moderne og altid fyldt med de seneste trends og nyheder. Vores brede udvalg af kvalitetsgardiner, farver og typer af gardiner og anden solafskærmning er komprimeret til et rullende showroom. Det store udvalg giver os – sammen med vores systue – mulighed for at skræddersy en gardinløsning, der passer præcis til dig og din bolig – og som giver den helt rette stemning i dit hjem.

Sådan fungerer et besøg af Gardinbussen

En af vores dygtige konsulenter kommer ud til dig og rådgiver om materiale, gardintype og farvevalg. Bussen indeholder forskellige kollektioner og gardinprøver. Det betyder, at du i fred og ro kan vælge den optimale løsning for dig. Vi tager mål og afgiver et tilbud, mens vi er ude hos dig – det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Men hvorfor booke gardinbus i stedet for at klare det hele selv?

Der er mange fordele ved at bestille et besøg af en gardinbus fremfor at stå for alt arbejdet med at vælge, måle op til og montere gardiner selv.

Først og fremmest slipper du for en masse tid og besvær. Når du bestiller et besøg af en af vores 22 gardinbusser, kommer en erfaren ekspert direkte til dit hjem for at guide dig gennem hele processen. De vil være i stand til at rådgive dig om den bedste type gardiner til dit rum, samt hjælpe med at vælge den rigtige farve og størrelse.

Gardinbus er lig med sikkerhed og lethed

Desuden tager  vores gardinekspert sig af alt målearbejdet, så du er sikker på, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer. De vil også montere gardinerne for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om selv at skulle håndtere tunge gardiner og besværlige beslag.

Ved at bestille et besøg af en Gardin Lis gardinbus kan du også være sikker på at få høj kvalitet. Vi forhandler kun de bedste mærker og materialer, så du får længere holdbarhed og en bedre finish på dine nye gardiner.

Endelig kan du ved større løsninger også spare penge ved at bestille et besøg af en gardinbus. Der vil ofte være en mulighed for at vi kan tilbyde et særligt skræddersyet tilbud, samt give dig en fast pris, så du ved præcis, hvad du skal betale.

Alt i alt tilbyder et besøg af en gardinbus en enklere, mere bekvem og økonomisk måde at opdatere dine gardiner på. Du får en professionel service, høj kvalitet og stor værdi, alt sammen uden at skulle gøre en stor indsats selv.

Koster det noget at få besøg af gardinbussen fra Gardin Lis?

Nej, ikke en krone! Hos Gardin Lis finder du Danmarks billigste gardinbus… hvis man altså overhovedet kan sige det, for det er rent faktisk helt og aldeles gratis!

Når du bestiller et besøg af en af vores hele 22 gardinbusser, så er det 100% gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen. Så det er måske lige i overkanten af kalde vores bus den billigste gardinbus, men vi kan da i hvert fald prale af at det ikke koster noget at få besøg.

Vi ønsker at hjælpe og rådgive dig til det rigtige valg og kommer gerne forbi dig med gardinbussen, så du kan blive inspireret og få ekspertrådgivning og anbefalinger til din nye gardinløsning

Hvordan booker jeg et besøg af gardinbussen?

Du kan enten booke via ovenstående formular, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt, ellers kan du give os et kald på 70 10 07 17, så kan vi med det samme finde en tid, der passer dig.

Vores gardinbusser kører i stort set hele Danmark, lige fra Aalborg, Randers og Aarhus til København og resten af Sjælland. Hos Gardin Lis har vi hele 22 gardinbusser fyldt med flotte gardinprøver i alle materialer, typer, farver og størrelser, og vores gardinekspert giver dig altid både en gratis opmåling og kompetent rådgivning i din nye gardinløsning.

Så book gardinbus i dag og få en gardinløsning, der sidder lige i skabet… eller, vinduet, nok nærmere.

Hvis du allerede inden et gardinbus besøg ønsker at blive inspireret og se en del af vores udvalg, så kan du kigge forbi vores webshop, hvor du finder et stort udvalg i gardiner og solafskærmning. 

Hvilke gardiner passer til din bolig?

Gå på opdagelse i vores store udvalg af gardiner og bliv inspireret.

Hjerte

Rullegardiner

Lamelgardiner

Persienner

Plisségardiner

Twist® gardiner
(dobbelt rullegardin)

Duette® gardiner
(dobbelt plissé)

Silhouette® gardiner

Stofgardiner

Folde/lift gardiner

Panelgardiner

Gardiner til ovenlys- og skråvinduer

PowerView® Motorisering
(intelligente gardiner)

Overvejelser inden du booker gardinbussen

Der findes så mange forskellige gardinstilarter, at det kan være svært at vide, hvor man skal begynde.

Heldigvis er vi her for at hjælpe dig! Det første, du skal gøre, er at tænke over formålet med gardinet på forhånd: Er det til mørklægning, lysafskærmning, akustik eller æstetik?

Mange mennesker vælger at have mørklægningsgardiner i soveværelset, da de blokerer fuldstændigt for alle lyskilder. Dette kan være en god idé – især om sommeren, da mørklægningsgardiner også kan holde noget af varmen fra solens stråler ude. Hvis du ønsker at skærme af uden at lukke alt ude, kan det være en god idé at vælge gennemsigtige eller halvgennemsigtige gardiner. De vil ofte fungere bedst i stuen eller spisestuen, da gennemsigtige gardiner er stort set gennemsigtige og kun blokerer for det allerværste sollys. Halvgennemsigtige gardiner er ikke gennemsigtige og blokerer derfor mere sollys.

At vælge de bedste gardiner til dit hjem kan være en vanskelig opgave. Men du behøver ikke at gøre det alene! Vi har et par tips til at hjælpe dig med at finde det perfekte match. Og hvis det ikke er nok, så kan du jo altid booke gardinbussen helt gratis!

For det første kan det, hvis du skal vælge gardiner til flere rum, være en god idé at vælge en bestemt variant, f.eks. plisségardiner på mål, lamelgardiner på mål, rullegardiner på mål, stofgardiner eller persienner. Det kan hurtigt se rodet ud, hvis du blander de forskellige gardinvarianter for meget fra rum til rum.

Lad dig dernæst inspirere af, hvordan dit vinduesparti ser ud. Har du vinduer fra gulv til loft? Et stort vindue eller mange små? Plisségardiner, lamelgardiner og stofgardiner ser godt ud i store vinduer, mens rullegardiner, lamelgardiner og persienner måske passer bedre til mindre vinduer.

Hvis du har store rum med dårlig akustik, er stofgardiner, der går helt fra vindue til gulv, en god mulighed. Stoffet fra de lange gardiner vil hurtigt få en indvirkning på rummets akustik. Stofgardiner er også meget elegante og fås i mørklægningsudgaver, halvtransparente og gennemsigtige udgaver

Når du vælger gardiner, er det vigtigt at overveje, hvordan de vil se ud i dit hjem, både på kort og lang sigt.

Det første, du bør tænke på, er rummets størrelse. Har du store rum, som du gerne vil have til at virke mere afsondret eller hyggeligt? Så kan det være en god idé at gå efter mørke farver på dit nye gardin. Hvis rummet er lille, kan du vælge lysere farver, som åbner rummet mere op og ikke “stjæler” så meget plads.

Store værelser kan ofte rumme lidt tungere stofgardiner, f.eks. velour, mens et mindre rum kan have gavn af et stof, der virker lettere – f.eks. hør.

Du skal også tænke på, hvilket farveskema du ønsker i resten af dit hjem. Hvis dine vægge er malet eller tapetseret i forskellige farver, skal du overveje, om dette skal gå igen i dine gardiner, eller om de skal fungere som et mere neutralt element i rummet. Hvis du har helt hvide vægge, kan du give rummet karakter ved at vælge en farve, du kan lide, eller gå efter en naturlig farve, der skaber dybde, men stadig er rolig og afdæmpet.

Ja, vi ved det godt. Det er en ren videnskab at vælge gardiner, og der er en masse ting man skal forholde sig til – type, materiale, stof, farve, længde, bredde og vi kunne blive ved. Heldigvis er vi her til at hjælpe dig med at få en gardinløsning, der matcher dit behov til punkt og prikke.

Her er 5 gode grunde til at booke et besøg af gardinbussen:

– Det koster dig lige præcis 0 kr.
– Vores gardinbus kommer hjem til dig
– Du får eksperthjælp og kompetent rådgivning
– Du får en gratis opmåling til dine nye gardiner
– Du får et 100% uforpligtende tilbud

Book Danmarks bedste og billigste gardinbus nu og vi svinger forbi dig og giver en hjælpende hånd! 

Indkøbskurv
SleekNote.triggerOnclick('7fb95e8d-7349-492b-bd38-f82a91801d6c')