Bestil et gratis besøg af gardinbussen  eller ring på

70100717

Gardin bus

Gardinbussen – Et rullende showroom

Hos Gardin Lis har vi 26 gardinbusser, der kører ud i hele landet.

Vores gardinbusser er top moderne og altid fyldt med de seneste trends og nyheder. Vores brede udvalg af kvalitetsgardiner, farver og typer af gardiner og anden solafskærmning er komprimeret til et rullende showroom. Det store udvalg giver os – sammen med vores systue – mulighed for at skræddersy en gardinløsning, der passer præcis til dig og din bolig – og som giver den helt rette stemning i dit hjem.

Sådan fungerer et besøg af Gardinbussen

En af vores dygtige konsulenter kommer ud til dig og rådgiver om materiale, gardintype og farvevalg. Bussen indeholder forskellige kollektioner og gardinprøver. Det betyder, at du i fred og ro kan vælge den optimale løsning for dig. Vi tager mål og afgiver et tilbud, mens vi er ude hos dig – det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Koster det noget at få besøg af gardinbussen fra Gardin Lis?

Nej, det er gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen. Vi ønsker at hjælpe og rådgive dig til det rigtige valg og kommer gerne forbi med bussen, så du kan blive inspireret. 

Hvordan booker jeg et besøg af gardinbussen?

Du kan enten booke via ovenstående formular, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt, ellers kan du give os et kald på 70 10 07 17, så kan vi med det samme finde en tid, der passer dig. 

 

Hvis du allerede inden et besøg ønsker at blive inspireret og se en del af vores udvalg, så kan du kigge forbi vores webshop, hvor du finder et stort udvalg i gardiner og solafskærmning. 

Indkøbskurv
SleekNote.triggerOnclick('7fb95e8d-7349-492b-bd38-f82a91801d6c')