fbpx

– Til offentlige institutioner og erhverv.

Hos Gardin Lis har vi altid elsket at byde vores kunder på nye banebrydende kvalitetsprodukter inden for solafskærmning, men vi stopper ikke der. Med Gardin Lease har vi kombineret branchens største udvalg med en enestående ny samarbejdsform, der gør hverdagen meget nemmere for offentlige kunder og erhvervsvirksomheder samtidig med, at det gavner både miljøet og indeklimaet.

Gardin Lease omfatter alle former for solafsærmning inde og ude. Så der er altså ingen begrænsninger i forhold til løsning og materialer, men et utal af spændende og funktionelle løsninger inden for stofgardiner, rullegardiner, plisséer, lameller og persienner samt markiser og sol screens til udvendig montering.

Faste afdrag Gardin Lease
Faste afdrag – pr. måned eller kvartal

I stedet for at betale ved levering af gardinløsningen, så tilbyder vi betaling med faste afdrag – pr. måned eller kvartal – over en periode på for eksempel 5-8 år. Derefter kan vi tage gardinerne tilbage til en aftalt, lav restværdi, eller din virksomhed kan købe dem til ejendom til samme pris. Som en tredje mulighed, sælger din virksomhed dine brugte gardiner til os til en fastsat pris, mod at du indgår en ny aftale med os. I leasingaftalen kan der inkluderes en vedligeholdelsesaftale.

Skræddersyet vedligeholdelsesaftale

I leasingaftalen kan der inkluderes en fleksibel vedligeholdelsesaftale, der matcher dine ønsker og behov. Det eksempelvis være vask og rens, så støvgener undgås. Ligeledes kan vi tilbyde årlige serviceeftersyn med udskiftning af slidte hægter, eftersyn af stænger og lignende. I vedligeholdelsesaftalen kan desuden indgå reparationer ved almindeligt brug.

Take Back til genanvendelse

Gardiner kan genbruges, og som omtalt tilbyder Gardin Lis som de eneste at købe gardinerne tilbage når leasingperioden udløber. Det sikrer at de bliver genanvendt frem for at ende på forbrændingen. Du får således både en god solafskærmningsløsning og en økonomisk fordelagtig aftale samtidig med, at du er sikret en løsning, der gavner miljøet og de kommende generationer.

Du kan læse mere om hvad vi tilbyder vores erhvervskunder her.

Indkøbskurv
SleekNote.triggerOnclick('7fb95e8d-7349-492b-bd38-f82a91801d6c')