fbpx

RULLEGARDINER PÅ MÅL

Er du på jagt efter nye rullegardiner efter mål? Book vores gardinbus i dag og få gratis opmåling og rådgivning.

Vi kører ud til dig

En af vores gardinbusser
kommer på besøg hjemme hos dig.

Gratis opmåling

Vores gardinekspert foretager gratis
opmåling og rådgiver dig.

Uforpligtende tilbud

Du får et 100% gratis og uforpligtende
tilbud på nye gardiner.

Få besøg af gardinbussen og få et tilbud på dine drømmegardiner

Så kommer vi hjem til dig og giver et 100% gratis og uforpligtende tilbud på nye gardiner. Du er også meget velkommen til at ringe til os i dag på tlf. 70 10 07 17

Få gratis opmåling til nye rullegardiner

Hos Gardin Lis har vi hjulpet hundredvis af kunder i hele Danmark med at få målt op, monteret og rådgivet omkring deres nye rullegardiner. Både i standardmål og på specialmål, og i alle mulige farver, bredder og materialer.

Vi anbefaler altid at du bestiller et besøg af vores gardinbus, så du får den helt rigtige rådgivning omkring dine nye rullegardiner efter mål. Så er du samtidig også sikret at vores gardinekspert kender lige netop dine behov og har set hvor dine nye rullegardiner skal monteres, og kan dermed bedre rådgive dig. Når du køber rullegardiner på mål hos Gardin Lis, så er du helt sikker på at de:

  • Passer præcist til netop dine vinduer
  • Monteres lige efter bogen, så det hele virker
  • Er af absolut højeste kvalitet

Er du usikker på hvilke rullegardiner du skal vælge? Bare rolig – tag et kig på vores store udvalg af forskellige rullegardin løsninger og find lige præcis de gardiner, der matcher dit behov.

"Gardin Lis har været professionelle i hele processen, og vi har følt os trygge fra start til slut"

Book gardinbus og få de rullegardiner du drømmer om

Få hele 35% rabat på dine nye gardiner, når du booker gardinbussen! Men skynd dig, tilbuddet gælder kun i til og med d. 3/12.

Få gratis opmåling og rådgivning af branchens dygtigste gardineksperter. Book besøg af gardinbussen.

BRUG FOR HJÆLP MED RULLEGARDINER PÅ MÅL?

HAR DU SPØRGSMÅL OMKRING RULLEGARDINER PÅ MÅL? VORES KUNDER SPØRGER OFTE OM:

Det kommer selvfølgelig an på hvilke konkrete rullegardiner du vælger, hvor mange du skal have monteret, samt om du selv vælger at måle op og montere eller om du har brug for vores hjælp til montering af dine nye rullegardiner.

Som udgangspunkt skal dine nye rullegardiner være dobbelt så brede som vinduet du vælger at hænge dem i. Så passer de typisk bedst i bredden når du tager dem i brug.

Det vil dog altid være en mulighed, at vælge rullegardiner efter standardmål i stedet for på specialmål, hvis du eksempelvis har vinduer med ekstra bredde. I så fald kan du vælge at hængere flere rullegardiner ved siden af hinanden.

Synes du det er lidt en jungle, at finde rundt i mulighederne inden for rullegardiner på mål? Så tøv ikke med at hive fat i os eller bestil gardinbussen hjem til dig.

Somtommelfingerregel skal gardinerne være dobbelt så bredde, som det vindue de skal hænge indover. Men det betyder ikke at man ikke kan vælge gardiner i standardmål hvis man har ekstra bredde vinduer. Man kan nemlig sagtens hænge flere sæt gardiner ved siden af hinanden.

Nej, rullegardiner kan du ikke afkorte i længden. Hvis du vælger rullegardiner som din nye gardinløsning, så har du kun bredden at arbejde med. Længden kan du ikke afkorte, så der skal du sikre dig at du køber den rette længde fra start. Vi oplever dog også meget sjældent, at det er nødvendigt. Du kan altid spørge os til råds omkring rullegardiners størrelse og vi hjælper selvfølgelig også gerne med at både opmåle og montere dem.

Stort udvalg af rullegardiner efter mål

Rullegardiner er blandt de mest populære gardinløsninger og nogle af de gardiner vi sælger allerflest af. Derfor finder du også altid et stort udvalg af rullegardiner i forskellige farver, størrelser og stof hos Gardin Lis. Både i vores webshop online og i en af vores 26 gardinbusser, som kører i hele Danmark, og hjælper med både opmåling, montering og rådgivning omkring rullegardiner på mål og andre typer gardinløsninger. Helt gratis selvfølgelig! Du kan booke gardinbussen lige her.

Har du behov for rullegardiner efter specialmål?

Hos Gardin Lis har vi vores helt egen systue, hvor vi laver specialtilpassede rullegardiner, så de passer lige præcis til netop dine ønsker og behov. Skal vi også hjælpe dig med at lave nye specialtilpassede rullegardiner efter mål? Så kontakt os i dag på tlf. 70 10 07 17 og vi sidder klar til at hjælpe dig. Hvis du er på udkig efter andre typer af gardiner efter mål, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig godt i gang.

Rullegardiner på mål - en klassisk og praktik løsning

Rullegardiner er et klassisk gardin, der kan bruges i de fleste rum. Et rullegardin består af et stykke stof med en bundskinne, der nemt kan rulles ned eller op efter behov.

Det er en praktisk, nem og fleksibel gardinløsning, der giver et rent og enkelt udseende til rummet og kræver minimal plads. Rullegardiner findes i mange størrelser, farver og mønstre, så de kan være med til at fremhæve din personlige stil i hjemmet.

Med et rullegardin kan du nemt regulere eller forhindre lysindfald, samtidig med at du beskytter mod uønskede blikke udefra. Det kan bruges både til at mørklægge soveværelset og til at dæmpe direkte sollys i stuen. Rullegardiner findes i mange størrelser, farver og mønstre, så du kan fremhæve din personlige stil i hjemmet.

En måde at sikre, at din vindueskarm og endda hele dit værelse ikke ser kedeligt ud, er ved at vælge de rigtige rullegardiner. Selv om de ikke nødvendigvis er beregnet til en komplet overhaling, kan tilføjelse af et flot sæt gardiner helt sikkert tilføje et stilfuldt touch til ethvert rum.

I stedet for at nøjes med det sædvanlige polyestermateriale, som de fleste rullegardiner er lavet af i dag, kan du forkæle dig selv med nogle nye i et friskt, moderne stof – f.eks. polyester udvendigt med bomuldsforing.

Rullegardiner på mål er nemme at rengøre. Du skal blot tørre dem af i en nedadgående bevægelse, når de er rullet ud. Brug her, som ved almindelig rengøring, en let fugtig klud og tør eventuelt efter med en tør klud for at undgå kalkaflejringer og for et endnu flottere resultat. En anden mulighed er at bruge støvsugeren med et blødt børstehoved – super nemt og effektivt!

Rullegardiner på mål er nemme at rengøre. Du skal blot tørre dem af i en nedadgående bevægelse, og så er du færdig.

5 grunde til at rullegardiner er populære

  1. Fleksibilitet og kontrol: Rullegardiner tilbyder en stor grad af kontrol over lysindfald og privatliv. Du kan justere dem for at slippe mere eller mindre lys ind i rummet, hvilket gør dem ideelle til at skabe den rette stemning eller regulere temperaturen.

  2. Æstetisk appel: Rullegardiner fås i et bredt udvalg af materialer, farver og mønstre, så de passer til enhver indretningsstil. Der er mulighed for at skabe et elegant, minimalistisk udseende eller tilføje farve og tekstur til rummet.

  3. Pladsbesparende: Rullegardiner optager minimal plads, da de ruller op i en lille kassette øverst på vinduet. Dette gør dem ideelle til små rum eller situationer, hvor du gerne vil have mere plads til andre dekorationer eller møbler.

  4. Let vedligeholdelse: De fleste rullegardiner er nemme at rengøre og kræver ikke meget vedligeholdelse. Støv og snavs kan let fjernes med en støvsuger eller en let fugtig klud.

  5. Energibesparelse: Rullegardiner kan også hjælpe med at reducere energiomkostningerne ved at fungere som en form for isolering. De kan hjælpe med at holde varmen inde om vinteren og blokere for solens varme om sommeren, hvilket kan reducere behovet for opvarmning eller køling.

Rullegardiner

Lamelgardiner

Persienner

Plisségardiner

Twist® gardiner
(dobbelt rullegardin)

Duette® gardiner
(dobbelt plissé)

Silhouette® gardiner

Stofgardiner

Folde/lift gardiner

Panelgardiner

Gardiner til ovenlys- og skråvinduer

PowerView® Motorisering
(intelligente gardiner)

Indkøbskurv
SleekNote.triggerOnclick('7fb95e8d-7349-492b-bd38-f82a91801d6c')