fbpx

FÅ NYE GARDINER HOS GARDIN LIS I RANDERS

Bor du i Randers og drømmer om nye gardiner? Gardin Lis er din lokale gardinbutik på Neptunvej 16 i Randers.

VI KOMMER HJEM TIL DIG

En af vores 26 gardinbusser
kommer besøg hjemme hos dig

GRATIS OPMÅLING & RÅDGIVNING

Vores ekspert foretager gratis
opmåling og stylingtips i dit hjem

UFORPLIGTENDE TILBUD

Du får et 100% gratis og uforpligtende
tilbud på en ny gardinløsning

Inspiration

Din lokale gardinbutik i Randers

Gardin Lis byder dig velkommen til vores butik og showroom i Randers, hvor vi stolt tager imod dig med vores omfattende erfaring inden for opmåling, rådgivning og montering. Gennem årene har vi betjent utallige tilfredse kunder i det østjyske. Hvis du leder efter skræddersyede gardiner tilpasset netop dit hjem, så gør dig selv den tjeneste at bestille et besøg af vores gardinbus.

Uanset ønsker og behov, er vi klar til at hjælpe dig med din nye gardinløsning. Hos Gardin Lis i Randers er du sikret skræddersyede gardiner, der:

– Passer præcis til dine vinduer.
– Bliver monteret korrekt for optimal funktionalitet.
– Er af uovertruffen kvalitet.

Er du usikker på valget af gardiner? Intet problem – udforsk vores brede udvalg af forskellige gardinløsninger og vælg den, der bedst passer til dig. Besøg vores butik og showroom i Randers, hvor Gardin Lis er din pålidelige partner inden for gardiner.

Book gardinbus og få gratis opmåling hjemme hos dig

Gør som tusindvis af andre og bestil et besøg af vores gardinbus – helt gratis og uforpligtende. Så hjælper vi dig med at få gardiner efter dine mål.

Inspiration

Gardiner efter mål i Randers og omegn

Hos Gardin Lis er vi begejstrede for at være det foretrukne valg, når det handler om at hjælpe lokale randrusianere med at vælge deres nye gardiner. Vi ved, at ingen to kunder er ens, når det kommer til gardiner. Det er netop derfor, vi har sammensat en bred vifte af gardinmuligheder til jer. 

Vi har alt fra elegante rullegardiner efter mål til de eftertragtede lamelgardiner efter mål. Og lad os ikke glemme de moderne plisségardiner efter mål og mange andre spændende valgmuligheder. Vores gardiner findes i forskellige materialer, størrelser, farver og designs, så der er helt sikkert det perfekte gardin til dig og din bolig.

Har du brug for gardiner efter specialmål? Intet problem! Vi har vores helt egen systue her hos Gardin Lis, hvor vi skaber specialtilpassede gardiner, der passer perfekt til dine ønsker. Skal vi også hjælpe dig med at designe nye specialtilpassede gardiner efter mål? Ring til os i dag på tlf. 70 10 07 17, så er vi klar til at tage en hyggelig snak med dig.

Indkøbskurv
SleekNote.triggerOnclick('7fb95e8d-7349-492b-bd38-f82a91801d6c')