Ring 70100717

Din kurv: 0 vare(r) - 0,00 kr

Insektnet

insektnet 1

insektnet 2

insektnet 3

insektnet 4

insektnet 5

Insektnet fra Gardin Lis

Inviter den friske luft indenfor uden forstyrrelser fra insekter, græspollen og birkepollen

Undgå de irriterende insekter om sommeren med et insektnet. Med et insektnet kan du endelig åbne vinduerne på fuldt gab uden at bekymre dig om flyvende kryb og edderkopper indendørs. Du slipper af med højlydt summen og insektstik! Hos Gardin Lis har vi mange modeller af insektnet til både vinduer og døre, således at æstetikken og det praktiske går op i en højere enhed.

Lider du af allergi? – Vi kan rent faktisk hjælpe dig!

Er du en af dem, der er generet af allergi så snart de ellers skønne sommermåneder kigger frem? Så er Poll-tex® fra Luxaflex et oplagt valg for dig. Poll-tex® kan med dets specialudviklet net gøre dig pollenfri i dit hjem, sommerhus eller hvor du gerne vil nyde sommeren. Poll-tex® lukker nemlig pollen ude. Faktisk udelukker det specialudviklet net græspollen 100% og birkepollen 97%. Ligeledes udelukkes mindre pollen, som nælde eller ragweed, stort set fuldstændig.

Vi elsker at sprede god stemning, og vi vil rigtig gerne gøre din sommer lidt bedre med et insektnet lige efter dit behov.

Ring og hør nærmere om, hvordan vi kan være behjælpelig med at gøre jeres bolig fri for plagsomme insekter på tlf. 70 10 07 17. – Vi kommer ud med hele vores sortiment og afgiver tilbud med det samme... Bestil vores gardinbus her – naturligvis gratis og uforpligtende!